Lus

Skolen skal have besked, hvis dit barn får lus.Herefter orienterer skolen de andre forældre i klassen og de andre klasser på gangen, og eleverne får udleveret en vejledning i lusebekæmpelse. Dette sker via forældreintra.

Lus og æg skal dræbes med det samme for at undgå yderligere formering og spredning. Dette er forældrenes ansvar og opgave.

En elev, der får konstateret lus i skoletiden,sendes hjem og kan møde igen så snart behandling er startet.

HUSK! Det er ingen skam at få lus - men det er en skam ikke at gøre noget ved det!

Forebyggelse:

Køb en tættekam og gør det til en vane at undersøge barnet for lus en gang om ugen hele året. Hvis alle børn blev undersøgt på denne måde, ville skolen være tæt på at være lusefri altid.